Sigma Nords beliggenhet

 

Sigma Nord, Fjelldal

Alle pasientene starter sin behandling her. Klinikken ligger på en høyde med vakker utsikt over Tjeldsundet. Fjelldal er en landlig bygd midt i kommunen. I umiddelbar nærhet til klinikken er det fine turstier, sykkelveier og skiløyper som passer for de fleste. Tjeldøya ligger et steinkast unna klinikken og er et utfartsmål som vi gjerne benytter.

 

Sigma Nord, Elvemo

På Elvemo er det tilrettelagt for mer ADL-trening da man bor i bofellesskap med 7-9 pasienter fordelt på tre hus og disponerer eget budsjett. Også Sigma Nord, Elvemo ligger i naturskjønne omgivelser, med gode turmuligheter. Det er kort vei til fjell og fjære, og fine løyper sommer som vinter.

 

Tilgjengelig

Sigma Nord, Fjelldal ligger i Troms fylke i Tjeldsund kommune – 14 km fra Harstad-Narvik lufthavn (Evenes), 45 km fra Harstad kommune og 87 km fra Narvik kommune. Sigma Nord, Elvemo ligger i Troms fylke, 4 km fra Evenskjer sentrum i  Tjeldsund kommune, 33 km fra Harstad kommune og 11 km fra Harstad-Narvik lufthavn (Evenes). Det er 12 km mellom Fjelldal og Elvemo.